HOLDPLAN / TILMELDING

Om tilmelding til yogahold

VÆR TÅLMODIG MED OS - vi er lidt gammeldags....
 
Egelund yoga har ikke et fancy pancy booking-system. Af samme årsag kan vi holde vores priser nede i et moderat niveau. Vi får sikkert et smart og fancy pancy bookingsystem på et tidspunkt, men ikke i år. 
 
Vi har heller ikke klippekort. Du booker dig til et bestemt hold og kan derpå nyde en fast ugentlig yogapraksis, hvor du render på de samme glade mennesker, uge efter uge. 

Hos os hilser eleverne venligt på hinanden til og fra yogalokalet, og du kan være ret sikker på at din yogalærer kan huske dit navn...og alt andet du fortæller hende. Alle oplysninger betragtes som fortrolige!!

Tilmelding sker efter den lidt gammeldags metode. Dvs. at du via vores HOLDPLAN  læser om de forskellige holdformer og så finder du det/de hold der har din interesse. Derpå udfylder du en kontaktformular (se den under hver holdform) og så sender du en tilmelding. 

Din yogalærer, Aia svarer tilbage hurtigst muligt. Indenfor 1-2 dage*. Enten får du at vide, at du har fået plads eller også får du at vide at du nu står på ventelisten. HVIS du kommer på en venteliste er alt håb endnu ikke ude, så vender vi tilbage i ugerne omkring holdstart. Det er typisk på det tidspunkt, at der sker omrokeringer. 

Hjertelig hilsen,
Egelund Yoga
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk