WORKSHOPS LABING / SOLHILSEN WORKSHOP Lørdag d. 29. juni. Med Aia

Lørdag d. 29. juni kl. 10-13
SOLHILSEN workshop med afsluttende klangmeditation
PRIS: 375 kr.
Medbring: skridsikker yogamåtte og en flaske vand. Aia har tæpper.
Det er en forudsætning, at du har erfaring med den klassiske solhilsen.

 

I juni måned er sollyset for alvor vendt tilbage. Det hylder vi med en 60 minutters non stop solhilsen. Vi laver Surya Namaskar (se billedet nederst) - een af yogaens mest populære yoga-sekvenser.

Vi varmer først blidt kroppen op og afslutter derpå med en dybt forløsende afspænding i form af en klangmeditation, hvor Aia medbringer alle sine klangskåle. 


Denne workshop vil foregå i et mindfuld og roligt tempo. Vi får varmen ind i kroppen. Og vi bringer roen tilbage i sindet efter en (måske) hekstisk juni måned.

Undervejs bruger vi mantras til at øge vores livsglæde og især flowet i solhilsnerne. Der findes 12 unikke mantras som alle hylder solen. Disse mantras chanter vi undervejs.

 


OM SURYA NAMASKAR - SOLHILSEN

På Sanskrit betegnes serien Solhilsen "Suryar Namaskar". Det er en serie bestående af 12 stillinger. Hver yogaform har sin foretrukne version.

I grunden er der blot 6 stillinger som bringer os ned mod jorden. Derpå gentages de samme 6 stillinger i baglæns rækkefølge. På den måde bringes vi tilbage op mod lyset.OM AFBUD
Din indbetaling returneres ikke ved afbud. Du er naturligvis velkommen til at give din plads videre til en ven/veninde/nabo etc. Hvis Egelund Yoga aflyser, så returneres hele din indbetaling naturligvis.

 
ADRESSE
Alle workshops finder sted i yogalokalet hos gårdbutikken Olisan, Labing Møllevej 6, 8462 Harlev.
TILMELDING/BETALING VIA MOBILEPAY

Mobilepay 375 kr til Egelund Yoga: 17311
VIGTIGT: Ved mobilepay til et firma-nummer sløres din afsender info.
Oplys derfor ALTID dit mobilnr, så jeg kan kontakte dig, hvis workshoppen allerede er fuldt booket, eller i tilfælde af aflysning.
Skriv OGSÅ ALTID datoen for den workshop (ws) du vil med på, og dit fornavn.
Eksempel på kommentar ved tilmelding: ws 29/6- Aia - tlf 27596653


HAR DU IKKE MOBILEPAY?
Du kan betale via netbank, men book først en plads. Opret en tilmelding via nedenstående kontaktformular. Så kontakter Aia dig snarest muligt og bekræfter din booking.
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk