OM EY / Referencer

Det siger eleverne

Aia Egelunds yogaelever deler her på siden deres erfaringer med yoga. Tusinde tak for de mange bidrag. 

 

Jeg startede med Gravid Yoga, og går nu til Meditativ Yoga hos Aia Egelund.

Aia skaber et smukt rum for yogaen, både i det ydre (de super æstetiske og hyggelige lokaler) samt i det indre.

Jeg oplever ofte at komme i en meditativ tilstand hos Aia, men også at jeg nemt får adgang til en venlig indstilling overfor mig selv og min krop...det synes jeg er guld værd, og jeg tror det har at gøre med Aias energi og måde at formidle yogaen på. 

Jeg kan kun anbefale at gå til yoga hos Aia. Hendes glæde smitter og man går derfra med en god kontakt til sin krop og sit indre. 

Anne Novak, psykolog (elev Gravid Yoga og Meditativ Yoga)

………………

Jeg praktiserer som kiropraktor, og er samtidig elev hos Aia Egelund; det har været en øjenåbner, både personligt såvel som professionelt at opdage, at yoga er den perfekte træningsform til at stabilisere rygsøjlen.

Yoga vil, efter min mening, kunne bruges af snart sagt alle aldersgrupper, og man kan vælge en form, hvor intensiteten er afpasset eventuelle skavanker.

Personligt har jeg oplevet at reducere nakkesmerter og hovedpinegener betydeligt. Det har også styrket min lænd,(der i øvrigt er prolapsoperet).

I min praksis instruerer jeg nu mine klienter i øvelser, jeg selv har lært til yoga. Aia er en rigtig dygtig lærer, og hendes træningslokaler er indbydende. Yoga er for alle!

Iben Hilding-Hamann, kiropraktor, Galten. (elev, Power Hatha Yoga)

………………
 

Jeg arbejder til daglig som tømrer/snedker, og jeg har dyrket yoga i tre sæsoner, og er meget glad for det.  

For fire år siden fik jeg at vide, at min ryg-muskulatur ikke er stærk nok til den måde jeg arbejder på. Jeg blev anbefalet at gå i fitnesscenter. Men det var ikke mig. Jeg prøvede så at lave nogle øvelser derhjemme, men blev fristet til alt mulig andet en at lave dem.

Så blev jeg opmærksom på yoga. Og selvom jeg var lidt skeptisk i starten, blev jeg glædeligt overrasket.

Med Aias gode vejledning, er det sjovt at dyrke yoga. Så får jeg ikke kun styrket min ryg-muskulatur, men jeg får også arbejdet hele kroppen igennem. Den afsluttende meditative afslapningsøvelse giver mig ro i sindet, og en dejlig fornemmelse af velvære.

Jeg er glad for at jeg har fundet det, jeg ledte efter.

Matthias, 40, tømrer/snedker, Herskind. (elev, Power Hatha Yoga)

 ………………
 

Jeg kan virkelig anbefale at tage enetime ved Aia, særligt ved specifikke behov.

Jeg kontaktede Aia, efter en lang sygdomsperiode med rygproblemer. Jeg havde brug for hjælp med at komme i gang med yoga igen, og til at få styrket og smidiggjort min ryg.

Aia konstruerede et yoga-program for mig, som passede perfekt til de udfordringer jeg stod overfor. Aia er meget lyttende og præcis i sin vejledning. Jeg har nu brugt programmet flere gange om ugen og er nu klar til at starte på et yoga hold.

Pia Lund, Skole-pædagog, Ry. (Privatelev)

………………

Yogaen er for mig lig med personlig tid og nærvær, hvilket er ren luksus i en travl hverdag.

Yogaen tilføjer kroppen noget sundt og selvudviklende. Med andre ord er Yoga noget af det bedste jeg kan gøre for mig selv.

Jeg startede hos Egelund yoga i 2012 med holdet Power Hatha Yoga. Jeg har været utrolig glad for at finde et sted som Egelund Yoga. Aia har en skøn måde at undervise på, og rammerne i det hyggelige yogalokale er med til at skabe den helt rette stemning. Jeg føler mig stærk og smidig, og min krop er på en og samme tid fyldt med energi og ro, efter en Power Hatha Yoga lektion hos Aia.

Nina, 32, Skanderborg (elev, Power Hatha Yoga) 

………………

Blide yogaøvelser med fokus på vejrtrækning giver mig balance i krop og sjæl. Og de super gode strækøvelser holder mine rygproblemer i skak. En yoga-time hos Aia i hendes dejlige lokaler, er total wellnes for mig.

Lene, 52, kontorassistent, Galten(elev, Hatha Yoga)

………………

At gå til yoga hos Aia er for mig ren velvære for krop og sind.
Jeg nyder at komme i hendes skønne yogalokale i Nørre Vissing, og så snart jeg træder indenfor sænker roen sig over mig. Al den stress og jag der har været i løbet af dagen, med arbejde og to små børn, forsvinder med det samme.

Aia er utrolig dygtig til at formidle yogaen ud til hendes elever, og gør det derved nemt at forstå de enkelte øvelser – selv for en første års elev som mig.

Jeg er blevet dybt afhængig af den ugentlige undervisning, og har absolut tænkt mig at fortsætte de næste mange år.  Jeg kan på det varmeste anbefale andre at prøve yogaens afstressende effekt.

Lotte, 34 år, Marketingkoordinator, mor til 2, Jaungyde. (elev, Power Hatha Yoga)

……………

Jeg havde aldrig dyrket yoga før jeg startede hos Aia. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det er noget jeg vil blive rigtig glad for.

Det er helt fantastisk. Jeg sidder til dagligt på en kontorstol og kombinationen af mange år med løb og motionscykling har vist ikke gjort mig smidigere, men at blive strukket igennem har virkeligt gjort mig godt, og vist også givet mig en rankere holdning.

Det burde være oligatorisk at indføre yoga i erhvervslivet. Jeg er sikker på, at det kunne forebygge en masse skader, hvis alle, hver uge, gad bruge den 1½ times tid, som en yoga lektion varer, på dem selv.

Aia er dejlig positiv og yderst professionel, og rigtig god til at forklare stillingerne og deres virkning. Og der er ikke pres, selvom der er store forskelle i hvor smidig man er..især som mand ;O)

Michael Hjorth - Art Director. RetailPeople. (elev, Power Hatha Yoga)

…………….


Det er ren forkælelse at dyrke yoga.
Jeg er en ”ældre dame” på 66 år, som er gået på pension fra et langt, godt liv i Folkeskolen. Og så er jeg næsten yoga-nybegynder – en rigtig glad en af slagsen.

Jeg går til yoga i Nørre Vissing hos Aia Egelund i hendes dejlige, lyse og venlige lokaler, fyldt med Aias gode energi og glæde ved at dyrke yoga.

Når jeg efter 1½ times yoga går hjem, er jeg afslappet, rød i kinderne og lidt træt på ”den gode måde”. Jeg kan tydeligt mærke, at kroppen er blevet brugt,  og er blevet tilført masser af ny energi. Og jeg har en dejlig fornemmelse af fysisk og mentalt velvære.

Inge, 66 år, pensionist, Jaungyde (elev, Hensyntagende Yoga)

…………….
 

Yoga har været en del af hele mit voksne liv.
I nogle perioder har yogaen fyldt meget i andre mindre, alt efter mine fysiske og psykiske behov. Når belastningen har været stor pga sygdom eller stress, har arbejdet med yogaen været central i indsatsen for at blive rask eller få overskud.

Det kan være lidt af en opgave at finde ud af, hvilke øvelser der skal til for at få det godt igen og hvilke øvelser der hjælper kroppen, så man undgår at få problemer, men der er hjælp at hente.

Som tilflytter til området var jeg lidt på ”herrens mark”, men var så heldig at få kontakt til Aia og Egelund Yoga.

Her fik jeg et skræddersyet program. Programmet blev gennemarbejdet i samarbejde med Aia Egelund.

Lokalerne er et kapitel for sig. De indgyder ro, mulighed for koncentration og lyst til at arbejde med sig selv og sin krop.

Inger Jensen, Ry (privatelev)

…………….


Det har været en god oplevelse at få Aia som yogalærer, der hele tiden husker os på, at kroppen, og ikke hovedet bestemmer.
Jeg har dyrket yoga i mange år, men med store pauser - er nu startet igen og nyder det.

Det giver min krop energi og velvære i form af smidighed og mine muskler bliver gennembearbejdet, så jeg tydeligt mærker, at det styrker mig og giver god bevægelighed.

Lisbeth 64 år, Ry, netop gået på efterløn fra folkeskolen (elev, Power Hatha Yoga).

 …………….
 

Dagens stress og jag forsvinder med det samme!
Jeg har gået til yoga hos Aia i to sæsoner, og jeg stopper ikke!

Ligegyldigt hvordan min dag og min uge har været, og hvor travlt jeg har haft, så forsvinder det fra min bevidsthed, når jeg lægger mig til rette på yogamåtten i Aias skønne lokaler i Nørre Vissing :-)

Jeg hader, hvis jeg er nødt til at aflyse en aften, fordi jeg f.eks. skal til møde. Aia har heldigvis tilbudt, at jeg somme tider kan komme på et andet hold, så jeg ikke misser en gang. Det er nemlig næsten ikke til at bære, hvis der går 14 dage uden yoga!

Jeg har før prøvet mange forskellige slags gymnastik, samt callanetics og afspænding, men jeg havde aldrig prøvet yoga før for to år siden, og yoga er altså det eneste, der virkelig fanger mig, så jeg har lyst til at blive ved og ved.

Det er meget varieret, og man får både sved på panden og pulsen op, og så er det jo ren styrketræning for kroppen, og en lise for sindet!

Mette, 41 år, pædagogisk leder (elev, Power Hatha Yoga)

 …………….

 

 

 

 

Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk