OM EY / Om Egelund Yoga

Om Egelund Yoga

Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg
Lad os have hjertet med i det vi gør. Især, når vi arbejder med krop og sind på yogamåtten

Egelund Yoga har base i landsbyen Nørre Vissing, tæt på Ry og Galten. I huset bor Aia og Bjørn Egelund Rønnow sammen med katten Kunda.
Vores kat har ikke adgang til yogalokalet, men hvis du har allergi bør du vide, at der er kat på matriklen og i resten af huset.

Yogalokalet ligger i underetagen. Her er lyst og hyggeligt med massseovn, trægulv, gulvvarme og loftsbjælker samt stort toilet. 
Aia har alt det yogaudstyr du får brug for.
Parkering er mulig kun få meter fra indgangen.
Du vil opleve, at yogalokalet besidder en mærkbar ro og afslappet energi som gør det lettere at gå dybt via yogaen. Aia underviser med fordel i små hold for dig, der ønsker ro og afstresning. Maks 8 elever.

Er du mon stresset?
Det er ikke et krav for at gå til yoga. Men måske oplever du nogle symptomer som du har svært ved at sætte ord på. Måske læser du disse linier fordi du, ligesom tusindvis af andre danskere, er ramt af stress, eller er tæt på. Måske vil du bare forebygge stress. Prøv testen nederst.

Aia Egelund har god erfaring med yoga som middel til stresshåndtering. Hun har tidligere kæmpet sig ud af slem stress efter 10 måneders sygemelding. Siden tog hun en 2-årig uddannelse til yogalærer.

Idag underviser hun i øvelser for krop og sind. Øvelser, som er en genvej til mindre stress, mere energi. 

Yoga er ikke kun for syge 
Selvom du er frisk som en havørn er yoga skam også godt. Man kommer langt med en stærk krop og et roligt sind. Og så øger yoga dit nærvær.

Alle kan dyrke yoga
Du behøver ikke stå på hovedet for at dyrke yoga. Og sagt med et smil, så behøver du ikke engang at kunne nå dine tæer.

Alle øvelser målrettes elevernes behov, så ALLE kan være med. Unge, voksne og seniorer. Raske som syge.

 

 

 

Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk