HOLDPLAN / MEDITATIV YOGA 2020 / om at chante

om at chante


At chante et mantra er ikke helt det samme som at synge. Det er meget nemmere. Alle kan chante og det skaber en helt unik, smuk og særlig energi i rummet, når vi sammen chanter de samme ord (mantras) igen og igen. Hvert mantra chantes, siddene på yogamåtten, i typisk 5-11 minutter.

De anvendte mantras er hentet fra yogaen og de gamle sprogkulturer sanskrit og gurmukhi. De brugte mantras har som regel en betydning, men det vi vægter her er især virkningen, effekten.

Din fantastiske gane
Chanting bruges indenfor flere yogaformer fx Tantrisk Yoga, Ashtanga Yoga, Bhakti Yoga og Kundalini Yoga. Oppe i din gane sidder der, i følge Kundalini Yogaen hele 84 meridianpunkter (energipunkter) og når tungen bevæger sig imens du chanter så stimuleres disse punkter. Det påvirker dine kirtler som vibreres under chantingen - hypofysen, pinealkirtlen og især hypothalamus. Vi taler om biokemi her og resultatet er øget velvære, glæde og indre ro. Det kan være meget transformerende. Men nok om det. Prøv det af på holdet i Meditativ Yoga & Mantra Magi.
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk