HOLDPLAN / MEDITATIV YOGA & MANTRA MAGI Vinter/forår 2019

MEDITATIV YOGA & MANTRA MAGI Vinter/forår 2019

Meditativ Yoga & Mantra Magi

Mandag kl. 10.30-12 21. jan. - 8. april Pris 1380 kr  Venteliste
Mandag kl. 14-15.30 21. jan. - 8. april Pris 1380 kr  Venteliste

Meditativ Yoga er egnet for nybegyndere - øvede. Mænd og kvinder. Dette hold er særligt velegnet for dig med stress og behov for et ekstra roligt tempo.  Kontakt os, hvis du er i tvivl.


Holdinfo
Velkommen til Meditativ Yoga. - Et hold for dig, som kan lide at øvelserne varierer fra gang til gang. Øvelserne er mentalt, men ikke fysisk set særligt styrkende. her fokuserer de mere på at øge kroppens fleksibilitet og smidighed.

Formålet med yogaen er dog altid det samme - at finde en genvej til mere energi og øget indre ro. Udover fysiske øvelser og åndedrætsteknikker arbejder vi på dette hold med lyd. Vi chanter mantras, da det er meget afspændende. Der er ikke noget religiøst i det. 
Vi laver både lange dybe stræk og dynamiske øvelser. vi arbejder især med at løsne op i nakke, skuldre og ryg. Øvelserne er primært liggende og siddende. Meditativ Yoga er ukompliceret, afstressende, vitaliserende og din mulighed for i et langsomt tempo at mærke efter og give plads til din krop. Yoga må aldrig blive en konkurrence. du bør aldrig presse dig selv. Derfor er tempoet langsomt, så du kan mærke efter og praktisere egenomsorg.

Hver lektion rummer
SHAVASANA Indledende afspænding
ASANA Fysisk blid yoga med vægt på at øge din smidighed. Øvelserne kan varierer fra uge til uge. Vi veksler imellem lange dybe stræk og dynamiske øvelser.
PRANAYAMA Åndedrætsøvelser(øvelserne kan varierer fra uge til uge).
SHAVASANA Lang afspænding/Klangmeditation. Ofte brug af klangskåle.
MANTRA MAGI & MEDITATION  Vi chanter forskellige mantras fra uge til uge.

Vi indleder og afslutter med at chante mantraet OM tre gange. Det øger dit nærvær og giver sindsro.
 
 
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk