/ MEDITATIV YOGA 2020

MEDITATIV YOGA & MANTRA MAGI 2020

 
COVID-19 info

Egelund Yoga har været lukket ned siden d. 13. marts. Egelund Yoga åbner  op i uge 20, 2020. Dvs. fra mandag d. 11. maj.

VI ER UDE
OBS. Grundet situationen med COVID-19 underviser Aia ALLE yogahold i det fri. Det sker i Egelund Yogas egen have i Nørre Vissing.

Der vil være 3-8 elever pr hold med god afstand i mellem eleverne. Der vil være adgang til udendørs vask og håndsprit. Der er adgang til toilet som rengøres flere gange dagligt.

Skulle du være syg eller have mistanke om sygdom SÅ bliver du HJEMME. Kontakt din læge.
Vi opfordrer til (og vi forventer) en ekstraordinær god hygiejne blandt vores elever.

OBS. Elever skal selv medbringe yogamåtter og tæpper og evt. en pude at sidde på. I tilfælde af blæst skal du blot tage ekstra tøj på. I tilfælde af regn har Aia en back-up plan som alle tilmeldte elever orienteres om.

Det bliver kun en lille smule anderledes yoga. Det bliver stadig yoga med fokus på åndedræt, krop, sind og nærvær. Vi vil afspænde og løsne grundigt op. Vi vil dyrke yoga, der mindsker den stress og frygt som Corona-krisen måske har bragt frem i dig. Og vi vil gøre det i tæt kontakt med naturen.
Husk, at naturen især er SMUK i maj-juli måned.

Velkommen til,

Aia

UGEDAG DATO PRIS STATUS
Nr. Vissing:    Mandag kl. 14-15.30 11. maj - 20. juli 1150 kr Venteliste
 
Egnet for nybegyndere og øvede
 

Holdinfo
Velkommen til Meditativ Yoga, mantramagi & klangmeditation. - Et hold for dig, som kan lide at øvelserne varierer fra gang til gang. Vi laver både lange dybe stræk og dynamiske øvelser. Vi arbejder især med at løsne op i nakke, skuldre og ryg.
 
Øvelserne er primært liggende og siddende. Udover fysiske øvelser og åndedrætsteknikker arbejder vi på dette hold med lyd.

Yoga med klanghealing
På dette hold inddrager Aia brugen af lyd. I dette tilfælde er der tale om chanting af mantras og brug af klangskåle, da deisse elementer er meget afstressende. Vi chanter altså mantras, da det er meget afspændende. Der er ikke noget religiøst i det.
Efter yogaen hviler du som yogaelev i en længere liggende afspænding. imens spiller Aia nænsomt på sine klangskåle. 
 

Hver lektion rummer
SHAVASANA Indledende afspænding
ASANA Fysisk blid yoga med vægt på at øge din smidighed. Øvelserne kan varierer fra uge til uge. Vi veksler imellem lange dybe stræk og dynamiske øvelser.
PRANAYAMA Åndedrætsøvelser(øvelserne kan varierer fra uge til uge).
SHAVASANA Lang afspænding/Klangmeditation. Med brug af klangskåle.
MANTRA MEDITATION  Vi chanter forskellige mantras. 

Tilmelding
Du kan tilmelde dig dette hold via kontaktformularen herunder. Vær obs på, at du måske skal genindlæse siden for at tilmeldingen går helt igennem. Hvis det driller kan du sende en sms-tilmelding til Aia via tlf 27 59 66 53.
 
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | egelundyoga@gmail.com