OM EY / Hvad er Yoga?

Hvad er Yoga?

Yoga betyder forening

Med yoga forener man krop, sind og åndedræt via dynamiske og statiske øvelser, hvor alle muskelgrupper trænes. Historisk set, er yoga en verdensberømt indisk filosofi og træningsmetode med ca. 5000 år på bagen.

Yoga er ikke en religion
Yoga er en praktisk disciplin, som kan styrke og udvikle dig såvel fysisk som psykisk. Den har flere tusinde år på bagen og de fleste yogalærere kan finde på at trække på begreber og budskaber kendt fra Hinduisme og Buddhisme, men yoga i sig selv er ikke en religion.

Det får du
En yogatime hos Egelund Yoga er en kombination af øvelser, åndedræts-træning, og afspænding. Hele kroppen styrkes og smidiggøres. Øvelserne løsner op for myoser, træthed, stress og spændinger. Og så lærer du at trække vejret helt ned i maven.

Det gør yoga
  • Reducerer stressrelaterede sygdomme.
  • Øger kropsbevidsthed, nærvær og produktivitet, plus energi og overskud.
  • Mindsker hoved-, nakke- og rygspændinger, søvnløshed, museskader, forhøjet blodtryk og andre arbejdsrelaterede sygdomme.

Yoga er for alle
Alle kan være med. Unge, voksne og ældre. Øvede som begyndere. Som sagt, alle øvelser tilpasses den enkeltes behov.

DU skal ikke præstere
Yoga handler ikke om at præstere. Det er din invitation til at træne dit nærvær. Lære at være til stede, i det man gør lige nu - og ikke mindst om at være til stede med en glæde og et overskud, der skaber resultater både på det arbejdsmæssige og personlige plan.

Nogle laver yoga for at øge deres smidighed og deres styrke. Hos Egelund Yoga ser vi det som en bivirkning - sagt med et glimt i øjet. Yoga handler først og fremmest om at skabe lidt ro i sindet - den øverste etage, så vi kan være mere nærværende i det vi gør. 

Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk