OM EY / Derfor yoga

Derfor yogaFlere millioner mennesker dyrker yoga
Hvis yoga var en pille, som gav energi og overskud; en pille som kunne sikre dig en bedre søvn, lindre og forebygge stress samt depression, styrke dit immunforsvar, din balanceevne, sænke dit blodtryk, lindre ledsmerter, styrke musklerne og øge smiddigheden samt give dig mere energi, ville du så spise denne pille?

Yoga har en effekt
Yoga virker. Det virkede for eksempel for grundlæggeren af Egelund Yoga - Aia Egelund, da hun som journalist i mediebranchen, efter gentagne kollaps, åndenød, og nætter uden søvn, satte sig for at få kroppen på ret køl.

Du behøver ikke være syg for at gå til yoga. Du har vel heller ikke nødvendigvis tegnet diverse forsikringer fordi skaden er sket. Det er jo netop en måde at sikre sig mod noget som forhåbentligt ikke sker. På samme måde kan yoga forbygge sygdomme i krop og sind. Og hvis skaden er sket, hvis du er blevet syg, så kan yoga lindre."Yoga-træningen gjorde underværker for min krop, og mit hoved, som ambitiøst havde forsøgt at opnå perfekte resultater på den halve tid, der var til rådighed. Kroppen var vant til lidt for meget kaffe, hastige måltider, hektiske deadlines, og arbejde foran computere", fortæller Aia Egelund.

Bekymringer forsvandt
Aias personlige møde med yogaen vendte hurtigt hendes skepsis. Yoga var ikke nødvendigvis hovedstand, kringlede smertefulde stillinger og røgelse. Det var konkret træning af krop og sind på hendes krops præmisser."Smerter i nakke, lænd og ryg forsvandt. Jeg blev gradvis mere smidig og mindre stiv i ledene. Men yogaen gjorde også underværker for mit sind. Jeg begyndte ganske enkelt at slappe af og at trække vejret helt ned i maven", fortæller Aia Egelund

Det gør yoga og meditation
Reducerer stressrelaterede sygdomme.
Øger nærvær, kreativitet og produktivitet, plus energi og overskud.
Mindsker hoved-, nakke- og rygspændinger, søvnløshed, museskader, forhøjet blodtryk og andre arbejdsrelaterede sygdomme.
Yoga øger din kropsbevidsthed, og kan forhindre stress-symptomer i at eskalere.

Og så giver yoga i øvrigt smil på læben.Hjertelig velkommen hos Egelund Yoga
Vi glæder os til at hjælpe dig godt i gang med yogaen. Og husk det nu. Du behøver ikke at være smidig for at kunne gå til yoga, men du bliver det.


Namasté
Aia Egelund, certificeret yogalærer og grundlægger af Egelund Yoga
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk