HOLDPLAN / CHAKRA YOGA efterår 2019

CHAKRA YOGA efteraar 2019

  
 
DAG / TID DATO PRIS PLADS?
Mandag kl. 16-17.30 26. aug. - 7. okt. (Nr. Viss.) Pris 675 kr Alt optaget

Holdinfo
Velkommen til Chakra Yoga. På dette hold arbejder vi med afbalancering af vores energisystem. Derigennem når vi også de andre "systemer" dvs fordøjelses-hormon-og nerve-systemet.

Via dynamiske yogastillinger, åndedræts-teknikker  og brug af mantras vil Aia guide dig blidt og letforståeligt gennem en venligt styrkende yogasekvens med afsluttende afspænding.

Dagen program arbejder hele kroppen igennem. Aia inddrager specifikke fysiske yogaøvelser samt åndedrætsteknikker og chanting af mantras i yogaen for det specifikke chakra, der er i fokus fra gang til gang.
 
Vidste du at
Dine chakraer ligger langs rygsøjlen. Du kan ikke fysisk set se et chakra, men det er alligevel muligt at arbejde med energiområderne via vores bevidsthed. Det gør vi via fysiske yogaøvelser, åndedrætsteknikker, chanting og afspænding.

Om chakrasystemet
Vores kroppe rummer syv hoved-energicentre dvs. chakraer. Du kan med fordel visualisere hvert chakra som et hjul der drejer rundt. Det kan dreje for hurtigt, for langsomt eller lige tilpas.
 
Et chakra kan altså være for åbent, for blokeret eller i balance og dette kan mærkes fysisk og psykisk. Fx i form af angst, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer, manglende tillid til livet, vrede, dårlig kommunikation med andre, indre utilfredshed, modløshed og nedsat livsenergi.

Chakraerne er kort fortalt forbindelsesledet mellem krop, sind og bevidsthed.
 
Det får du
På dette yogahold får du en grundlæggende intro til chakra-systemet. Og du opnår en spirende bevidsthed om, hvor der er balance eller ubalance i dit eget energisystem.
Aia indleder hver mødegang med et kort oplæg om dagens chakra. Imens slapper du af på ryggen.

Hver lektion rummer
OPLÆG Kort intro til dagens chakra
ASANA Brug af dynamiske/passive yoga stillinger som øger balancen i dagens chakra. Nogle er blide. Andre er venligt udfordrende. Du styrer selv intensiteten.
MANTRA Vi arbejder med en afsluttende mantrameditation
PRANAYAMA Åndedrætsøvelser.
SHAVASANA Lang afspænding.

Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
 
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk