WORKSHOPS / BREATHWORK onsdag d. 1. maj med Cecilie Rude

BREATHWORK

- Med cecilie Rude - yogalærer, breathwork-instruktør, Aarhus.
 
I Breathwork bruger du en dyb, cirkulær og bevidst vejrtrækning over længere tid. Denne vejrtrækning hjælper dig med at komme ned i kroppen, hvor du får mulighed for at mærke efter, og forløse følelser der sidder fastlåst i kroppen.

HVORDAN FOREGÅR DET
Cecilie begynder med at forklare lidt omkring Breathwork, hvordan det fungerer, og hvad man kan komme til at opleve. Efterfølgende vil du liggende blive guidet og støttet igennem processen. Udover at blive guidet mundtligt, vil der også være forskellige elementer, der kan bruges til at hjælpe processen. Der vil blive spillet højt musik, anvendt forskellige instrumenter og dufte. Afslutningsvis vil der være mulighed for at dele oplevelsen med de andre i gruppen, hvis det føles rigtigt, og ellers vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Workshoppen tager ca. 2.5 timer.

Sessionen kan følelsesmæssigt være en intens oplevelse, hvis der er nogle traumer som krop og sind ikke har fået bearbejdet. På den anden side kan det også være en meditativ og afslappende oplevelse. Hver eneste Breathwork session er forskellig, og det er kun dig, der bestemmer, hvor dybt du vil gå.

HVAD KAN BREATHWORK HJÆLPE MED
- Forløse traumer og fastlåste følelser i kroppen
- Fysisk og psykisk healing
- Finde en større, indre ro
- Forløse mentale blokader
- Forhøje din kreativitet
- Hjælpe mod depression
- Mindske kroniske smerter
- Opleve selvkærlighed, tilgivelse og accept

HVEM KAN DELTAGE I EN BREATHWORK SESSION
Sessionen er for alle, som er interesseret i at blive mere bevidste omkring sig selv. Det kan være inden for personlig udvikling, healing, spirituel åbning, fysisk eller psykisk velvære.

HVEM ER BREATWORK SESSIONEN IKKE TILEGNET
Personer, der er gravide, har bipolar lidelse, hjerte-kar problemer, epilepsi, forhøjet blodtryk, indtager stærk medicin eller er nyopereret.

HVAD SKAL DU MEDBRINGE
Løst sidende tøj, der er varmt og behageligt at have på og som du kan trække vejret godt i.
Medbring noget at skrive eller tegne på.
En vandflaske

Spis let op til sessionen og indtag helst ikke mad indtil to timer før.

TILMELDING & PRIS   
(OBS: Cecilie er på stilheds-retreat t.o.m. 10 april. Herefter besvarer hun alle mails og opkald ved tilmelding).

Pris: 250kr
Tilmelding ved at sende en mail til cecilierude@hotmail.com + overføre, så er din plads sikret
Du kan overføre penge via MobilePay eller konto nr.
MobilePay: 903571
Reg nr: 5073 konto nr: 0002131086

Der er et begrænset antal på 7 deltagere.  Der er pt tre ledige pladser tilbage.

MIT ØNSKE
Jeg har et stort ønske og en passion for at videregive Breathwork til andre, da det har hjulpet mig på så mange niveauer. Breathwork har blandt andet hjulpet mig med at mindske stress, sorg, selvkritik, lindring af fysiske smerter samt givet mig en klarhed om fremtiden. Gang på gang bliver jeg overrasket over, hvor fantastisk Breathwork er, både for mig selv og for mine klienter. Det, at noget så simpelt som vejrtrækning kan være så kraftfuldt.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Cecilie Rude på cecilierude@hotmail.com eller mobil 31 70 30 60. OBS: Cecilie er på stilheds-retreat t.o.m. 10 april. Herefter besvarer hun alle mails og opkald.
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk