OM EY / Om Aia Egelund
 

 

Besked fra din yogalærer

Til yoga, skal du ikke præstere. Du kan aldrig være for høj, lav,  tynd, tyk eller for anspændt til at lave yoga.

I yogalokalet skal du ikke være på en bestemt måde. Du skal bare være. Være til. Her og nu. Og så ellers nyde, at du befinder dig i nogle trygge rammer som giver dig tid til den vigtigste ting i livet....at trække vejret. Helt ned "i maven".

At yoga gør dig stærkere og mere fleksibel, er noget vi med et smil kalder en positiv bivirkning. For os er yogaens sande værdi dens evne til at fungere som en genvej til mindre stress, mere energi.

Velkommen til

Om Aia Egelund Rønnow

Aia Egelund har en 2-årig Hatha yogauddannelse
Aia underviser med et glimt i øjet. Med plads til latter og begejstring
Yoga har ført mig fra stress og knæproblemer til balance og glæde
Yoga øger min indre ro. Måske bliver du også dybt afhængig, så er du advaret :-)

Egelund Yogas grundlægger, Aia Egelund (født 1974) ved, som de fleste, at livets veje er uransagelige. Det stod ikke ligefrem i kortene at denne jyske landsmandsdatter skulle blive journalist, og senere yogalærer. Men sådan gik det. I dag fylder yogaen hele hendes arbejdsliv og privatliv

Når du er til yoga hos Aia vil du mærke at hun trækker på sin opvækst, og tidligere arbejdsliv i undervisningen. Du vil derfor møde en underviser med humor, selvironi, fødderne solidt plantet i den jyske muld, gode evner til at kommunikere og en grundig forståelse af, hvordan yoga gør dig godt, uanset dit udgangspunkt.

Yoga som du kan forstå
"Jeg sætter en ære i at være nærværende og nede-på-jorden i min undervisning. Jeg synes ærligt talt at jeg har verdens bedste job og ønsker at formidle den energi og glæde som det giver at lave yoga. Og så holder jeg af at være på fornavn med alle mine dejlige elever", fortæller Aia 

Hvorfor yoga? Derfor
Vi er alle forskellige. Heldigvis. Og det samme er årsagen til at vi begynder på yoga.

Aia startede fordi hun blev syg af stress. Kroppen kunne simpelthen ikke længere finde ud af at trække vejret eller at sove. Og det går jo virkelig ikke. Men stress og sygdom behøver absolut ikke være din begrundelse. For yoga gavner alle, der ønsker mere energi, og forebyggelse eller lindring af stress, træthed, udmattelse o.lign.

Grundig uddannelse
Aia Egelund er examineret Hatha Yogalærer. Hun har en 2-årig grundig uddannelse bag sig. Tilsat flere års fuldtids-undervisning har hun et øje for at fornemme den enkeltes elevs behov og naturlige begrænsninger. Hun er ikke pylret, men sagt med et glimt i øjet, så synes hun heller ikke at eleverne nødvendigvis skal udvikle skader, når de er til yoga.

Alle Aias yogahold er bygget op omkring klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og teknikker til afspænding.

Ok. Det er måske lige vel langhåret af Aia at stå og kramme et træ, men det kan illustrere det skønne ved at møde roen. Og det illustrerer den ro, balance og jordforbindelse som din yogapraksis kan opbygge i dig.

Yoga skal være en positiv oplevelse
Yoga handler efter Aias mening ikke om at præstere eller om at være smidig. Yoga er et værktøj til at opbygge og øge omfanget af indre ro. Jo mere ro, des mere energi, glæde, kreativitet, håb, tillid. Jo mere indre ro, des nemmere bliver det at træffe de rette valg for dig. Jo mere ro des flere smil, som smitter.

Yoga viser dig, hvordan du kan træne dit nærvær med respekt for kroppens grænser. På denne måde bliver yoga din genvej til mere energi, mindre stress. At du gradvis vil opleve mere smidighed, er det Aia Egelund med et smil kalder for en positiv bivirkning.

Undervisning i dejligt yoga-miljø
Egelund Yoga har base i landsbyen Nørre Vissing, tæt på Ry, Skanderborg og Galten. Der er maks 8 elever på holdene, på den måde er der plads til grundig vejledning af den enkelte elev. 

 

Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | egelundyoga@gmail.com