YOGA NR. VISSING / AIA ANANDA YOGA forår/sommer 2019

AIA ANANDA YOGA forår/sommer 2019

 
       
Torsdag kl. 18-19.30 9. maj-27. juni Pris 805 kr Venteliste
 
Aia Ananda Yoga* er egnet for nybegyndere - øvede. Mænd og kvinder. Aia ananda Yoga er mere fysisk styrkende end Meditativ Yoga og den er mere spirituel end Hatha Yoga. Vi arbejder med små meditation, åndedrætsteknikker og chanting plus styrkende og afspændende yogaøvelser.

Om yogaholdet
Der kommer enkelte nye øvelser ind i yogaprogrammet fra uge til uge, men vi vil typisk arbejde med en lille sekvens af faste øvelser, så du får en håndfuld af øvelserne så meget ind under huden, at du vil kunne gentage disse øvelser derhjemme.
Vi vil desuden arbejde med en fast månedlig anti-stress meditation og mantra-meditation.

*OBS: Der er tale om et eksklusivt forløb med kun 8 deltagere. Et forløb, hvor Aia deler ud af de allerbedste øvelser. Til dig der ønsker mere energi og livsglæde.
 
Ananda betyder
Ananda (sanskrit) betyder lykke, glæde, salighed. Aia ananda yoga er udviklet af din underviser Aia Egelund Rønnow, grundlæggeren af Egelund Yoga – Yoga med hjerte.

Med mere end 3000 yogaklasser bag sig, trækker Aia på sin årelange erfaring og viden om de mest effektfulde yogaøvelser. Øvelser til dig som ønsker en genvej til mindre stress, mere energi. Det er nogle af disse øvelser som du vil kunne opleve på dette unikke forløb.

Forbehold
De fleste øvelser foregår siddende i skrædderstilling, men der er også liggende og stående øvelser. MEN pga. de mange siddende, rytmiske rygøvelser anbefales dette hold IKKE til dig, der har alvorlige ryg- hofte- eller knæ-problemer. Holdet anbefales desuden ikke til gravide.
Kontakt os altid, hvis du er i tvivl om dette yogahold er noget for dig. (Skriv til Egelund Yoga).

Holdinfo
Yogaøvelserne veksler mellem Hatha Yogaens kendte stillinger, Yin yogaens dybe stræk og Tantra* yogaens noget anderledes, men utroligt virkningsfulde øvelser i højt tempo med mange gentagelser.
*Tantra er et andet ord for energi, og handler i denne henseende slet ikke omTantra sex. Det her er yoga. Med tøjet på. 

Du kan ske at opleve et massivt energi-boost som er forfriskende og forløsende og vanedannende. Altimens du styrker krop og sind.

Hver lektion rummer
SHAVASANA Indledende afspænding
ASANA/PRANAYAMA Fysisk yoga og vejrtræknings-teknikker
SHAVASANA Lang afspænding
MANTRA-MEDITATION Chanting af forskellige mantras. Virkningen er opløftende og afspændende på samme tid.
Læs mere om chanting HER

Vi indleder og afslutter med at chante mantraet OM tre gange. Det øger dit nærvær og giver sindsro.
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53 | aia@egelundyoga.dk