WORKSHOPS / YIN YOGA OG KLANGMEDITATION. Fredag d. 13 april. Med Aia

Fredag d. 13. april kl. 16-18
YIN YOGA OG KLANGMEDITATION (for nybegyndere/let øvede)
PRIS: 215,-
Medbring: INTET! Vi har alt nødvendigt yogaudstyr.

Velkommen til en workshop i fordybelsens tegn. Gennem YIN yogaen møder du en ro og en klarhed som du kan tage med dig hjem. Denne workshop er til dig, der trænger til en kærlig time out. Vi arbejder med at strække bindevævet, og det giver dig mulighed for at slippe de affaldsstoffer og spændinger, der er ophobet i kroppen, både fysisk og mentalt. Vi arbejder typisk tre-fem minutter i hver stilling. Resultatet er øget energi og velvære.

Klangmeditation
Dene workshop afsluttes med en liggende klangmeditation, hvor yogalærer og Nordlys Klangmassør Aia Egelund Rønnow intuitivt lader sine mange klangskåle "synge" for dig. Klangskålenes toner og vibrationer går overraskende dybt. Du vil blive meget afslappet. Og måske lidt ekstra indadvendt. Det er ok. Du skal ikke "være på". Du er til yoga. Bare læn dig tilbage og hvil ud.

Et godt råd
Denne workshop inviterer til fordybelse og indre stilhed. Vi anbefaler, at du resten af denne fredag bærer roen med dig i alt du gør, så det vil være godt for dig, hvis ikke du har nogle vilde planer efter denne workshop.

Efter yogaen er tid til at nyde lidt the og en lille sund snack inden verden udenfor kalder dig tilbage. Velkommen til en skøn og sjælfuld workshop.

OBS
Vi anbefaler IKKE den workshop til svært hypermobile eller personer med diskusprolaps. Kontakt os altid, hvis du er i tvivl om denne workshop er noget for dig(Skriv til Egelund Yoga).
TILMELDING/BETALING
1. Send en tilmelding via kontaktformularen nederst.
HUSK oplys denne dato: 13. april.
2: Du modtager derpå en mail med info om betaling. Aia svarer hurtigst muligt.
Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

OM AFBUD
Din indbetaling returneres ved afbud senest 48 timer før din workshop. Herefter returneres indbetaling ikke. Du er naturligvis velkommen til at give din plads videre til en ven/veninde/nabo etc. Hvis Egelund Yoga aflyser returneres hele din indbetaling naturligvis.

ADRESSE
Alle workshops finder sted hos Egelund Yoga, Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg.
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
 
:
CAPTCHA Image
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53