HOLDPLAN / FORÅR: YIN YOGA OG KLANG med Aia

FORÅR: YIN YOGA OG KLANG med Aia


TID: Torsdage 19-20.30 (12. april - 28. juni. Pris 1150 kr.)  Ledige pladser
NB. Ingen yoga Kr. Himmelfartsdag
UNDERVISER: Aia Egelund Rønnow
NIVEAU: begyndere / let øvet / øvede
OBS: Egelund Yoga har alt nødvendigt yogaudstyr.
MEBRING:  Intet. Vi har alt nødvendigt yogaudstyr.
TILMELDING: Benyt vores kontaktformular nederst på siden

HOLDBESKRIVELSE - YIN YOGA
Det er med stor glæde, at vi endeligt sætter Yin Yoga på skemaet. Vi kalder det for sukkenes yoga. Der høres nemlig ofte dybe, glade, suk fra eleverne i yogalokalet, når de arbejder med disse øvelser. Et afspændende dybt suk -  Sådan virker denne yogaform som er bygget op omkring sekvenser af passive, længerevarende og meget dybe stræk. 
 
Dette er en af de mest afstressende yogaformer - og udfordrende.  Der er et stort moment af træning i egenomsorg ved denne yogaform.  Yin yoga må ikke gøre ondt, men det må gerne strække godt ind i bindevævet, så affaldsstoffer løsnes. Hver stilling er meget forløsende.

Vi arbejder os igennem en sekvens af dybe stræk for dit bindevæv, så du kommer ikke til at bruge særligt mange muskler. Gennem dybe stræk og stillinger som holdes i 3-5 minutter guides du i at give helt slip i krop og i sind. Resultatet er øget energi og velvære. Der bliver ikke talt meget, så du kan svømme hen i stilheden. Det er godt for dig, som søger ro.

Yoga med klang
Aia er certificeret Klangmassør fra Nordlys.dk og hun afslutter hver klasse med 10-15 minutters liggende klangmeditation. Her kan du svømme hen til rolige, fredfyldte og blide klange fra Aias mange klangskåle. Vi åbner og slutter hver klasse med mantraet OM.

YIN er ikke for dig som
Alle kan være med. Mænd og kvinder. Nybegyndere og øvede. MEN vi anbefaler ikke Yin Yoga til hypermobile, eller personer med store ryg- skulder- og knæproblemer. Eller knogleskørhed. Her henviser vi til mere muskelopbyggende, dynamisk yoga.

Denne yogaform opfordrer i høj grad hver yogaelev til at mærke efter og lytte samt respektere sin krop. Det kan være udfordrende at ligge længe i en stilling omgivet af stilhed og ens egne tanker. Du guides til at være med det der er, med accept og her hjælper åndedrættet dig uhyre meget. 

SPØRGSMÅL?
Er du i tvivl om Yin Yoga er det rette hold for dig?
Kontakt underviser Aia Egelund og hør mere. Telefon: 27 59 66 53.
 
TILMELDING/BETALING
Benyt kontaktformularen herunder. Når vi har modtaget din tilmelding modtager du hurtigst muligt derpå en mail  fra Aia med info om betaling, hvis der er plads. Hvis ikke, kommer du på ventelisten.

AFBUD
Senest 10 dage før. Ved afbud herefter returneres din indbetaling modregnet et administrativt gebyr på 250 kr.
Din indbetaling returneres ikke, hvis du stopper på holdet efter at det er gået i gang. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at give din plads videre til en anden.
 
 
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
 
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53