OM OS / Undervisere

Undervisere hos Egelund Yoga

 

Aia Egelund
Yogalærer og ejer af Egelund Yoga est. 2011. Examineret yogalærer med 2-årig uddannelse i Hatha Yoga. Derudover talrige kurser indenfor Tantra Yoga, Kundalini Yoga og Yin Yoga. Aia er desuden uddannet Klangmassør ved Nordlys Centret (Examineret pr. sept. 2017).

Aia underviser i Meditativ Yoga, Blid Hatha Yoga, Hatha Yoga, Klassisk Tantra Yoga, Yin Yoga og hendes egen yogaform Aia ananda Yoga samt Hensyntagende Yoga. Aia tilbyder desuden 1:1 privatundervisning.

Som du måske har luret, så har Aia en meget bred yogainteresse. Hun er en glad yoga nørd og hun søger gerne - på tværs af yogaformerne - efter det, der kan give dig en gevej til mere energi, mindre stress.

Aia døjede i en tidligere karriere som journalist med stress, angst og søvnproblemer. Når hun underviser, introducerer hun de øvelser som hun af erfaring ved er i stand til at genskabe (eller bevare) balancen i krop og sind.

Aia Egelunds undervisning er nærværende, smilende, blid og til tider venligt udfordrende. Altid med en venlig opfordring om at mærke efter og lytte til din krop. Yoga SKAL laves på kroppens præmisser, med plads til at vi ER forskellige. 

" Jeg er evigt ydmyg overfor yogaens mange kvaliteter, muligheder og egenskaber. Det er min gave, og det er min opgave at kunne kunne vise dig en genvej til mindre stress, mere energi og glæde via yogaen".

Læs mere om Aia

 
Louise Sølvsten
Louise underviser i Hatha Yoga (fra april 2017)
 
Yogalærer Louise Sølvsten har praktiseret yoga siden 1997, hun har en 1- årig yogalærer-uddannelse I Hatha Yoga ved Nina Pfeiffer / Mindful Yoga i Aarhus.
Hun er desuden certificeret i Restorativ Yoga ved Hamsa Yoga Studio, Aarhus, og tilbyder, udover undervisning på forskellige yoga hold, også 1:1 undervisning i Restorativ Yoga.

Louise har en baggrund i helsekostverdenen, og er derudover uddannet grafisk formgiver. Hun bor med sin mand og datter i Gl. Rye med Lyngbakkerne som nabo.

"Med en baggrund indenfor helsekost, er det så skønt at mærke, hvordan yogaen tilføjer den sidste dimension for at have det godt i krop og sind.  Mit fokus er på at give slip, give dig selv tid og nærvær til at lande dig i dig selv. Det er yoga et fantastisk dejligt redskab til at kunne gøre, og det nyder jeg at give videre".
 
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53