WORKSHOPS / MERIDIAN YOGA fredag d. 20. april. Med Aia

MERIDIAN YOGA fredag d. 20. april. Med Aia


Fredag d. 20. april kl 16-18
Meridian Yoga (for nybegyndere/let øvede)
PRIS: 215,-
Medbring: INTET! Vi har alt nødvendigt yogaudstyr.

Temaet for dagens yogasæt er afstresning.
Dette er en workshop for dig, som ønsker mindre stress, og mere energi og velvære i krop og sind. På denne workshop guider Aia Egelund Rønnow dig igennem et mix af dynamiske og styrkende øvelser blandet med lange dybe stræk. Aia sammensætter et program med øvelser fra bl.a. Yin-, Hatha-, Sivananda- og Kundalini yogaen. Efter en lang afspænding slutter vi af med at chante et glædesfyldt mantra.

Om meridianerne
Vores kroppe rummer blodbaner, nervebaner og lymfebaner og så rummer kroppen en række af energibaner – de såkaldte meridianer. De gennemstrømmer kroppens organer, men hvis der er blokeringer, så kan sygdom og ubalancer opstå. Du tænker måske ikke så tit på dine organer, når du laver yoga, men der er grund til at tænke deres effektivitet eller mangel på samme, ind som årsagen til dine evt. ubalancer i krop og sind.

Der findes 12 navngivne og de har navn efter de organer som de strømmer igennem. I Meridian Yoga arbejder vi kort fortalt med at øge gennemstrømningen i meridianerne. Resultatet er bl.a. mere energi, bedre fordøjelse, bedre søvn. Psykisk og fysisk velvære.

Eksempler på ubalance i meridianerne
Der kan være spændinger og blokeringer som får dine organer til at arbejde mere trægt. Hvis der er ubalance kan du oplever alt fra træthed til dårligt immunforsvar, allergi, søvnløshed, dårlig fordøjelse, depression, stress, angst og migræne. Det er fx meridianbanerne som en akupunktør navigerer efter, når hun sætter nåle i kroppen for at løsne op for ubehag og ubalancer.

Meridian Yoga
I Meridian Yoga går vi ekstra specifikt ind og arbejder med yogastillinger som især påvirker organerne. Vi veksler mellem dynamiske sekvenser med et miks af styrkende og afspændende øvelser. Og vi benytter længerevarende dybe stræk – hentet fra Yin Yogaen som er kendt for balancering af netop meridianerne. Og så arbejder vi med dybe åndedræts-teknikker som åbner op. Efter en længere afspænding vil vi chante et glædesfyldt mantra. I vores gane findes langt over 80 meridianpunkter. De stimuleres, når vi chanter og tungen gentagne gange blidt møder ganen. Resultatet er glæde og energi. Kom og prøv.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har valgt det kendte Yin og Yang symbol som udtryk for vores Meridian Yoga. Yin og Yang er symbolet på harmoni og balance. Meridian Yoga rummer både passive stræk (=Yin-energi) og aktive styrkende sekevenser (=Yang-energi).

OBS
Vi anbefaler ikke denne workshop til gravide. Hvis du er syg bør du altid kontakte en læge først. Kontakt os, hvis du har spørgsmål. Oplys altid om evt. anden igangværende behandling.
TILMELDING/BETALING
1. Send en tilmelding via kontaktformularen nederst.
HUSK oplys denne dato: 20. april
2: Du modtager derpå en mail med info om betaling. Aia svarer hurtigst muligt.
Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

OM AFBUD
Din indbetaling returneres ved afbud senest 48 timer før din workshop. Herefter returneres indbetaling ikke. Du er naturligvis velkommen til at give din plads videre til en ven/veninde/nabo etc. Hvis Egelund Yoga aflyser returneres hele din indbetaling naturligvis.

ADRESSE
Alle workshops finder sted hos Egelund Yoga, Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg.
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
 
:
CAPTCHA Image
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53