HOLDPLAN / EFTERÅR: HATHA YOGA med Aia Egelund
 
PRAKTISER EGENOMSORG
Som ved al anden yogaundervisning gælder det også hos os, at al deltagelse er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Vi praktiserer egenomsorg. Derfor: Lyt til kroppen, observer... respekter... og endeligt...accepter kroppens grænser og behov for pauser!!

OBS: Egelund Yoga fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

EFTERÅR: HATHA YOGA med Aia Egelund

TORSDAGE KL 19-20.30 - NIVEAU BEGYNDER/LET ØVET (Hold T19)

UNDERVISER: Aia Egelund Rønnow
TID: Torsdage kl. 19-20.30 (Hold T19) 
STED: Egelund Yoga, Vidkærvej 18, Nørre Vissing – 8660 Skanderborg.
Der er 12 pladser på holdet. Egelund Yoga har alt nødvendigt yogaudstyr..
UNDERVISNING. Der er undervisning fra d. 24/8-14/12 2017
PRIS: 1650 kr.
Venteliste: Benyt vores kontaktformular nederst på sidenMØD UNDERVISER AIA EGELUND
"Jeg glæder mig til at vise dig, hvordan du kan afslutte din torsdag med energifyldt, styrkegivende og smilende Hatha Yoga. Det er min mission og passion at vise dig en vej til mindre stress, mere energi via yogaen.
Velkommen til".

HOLDBESKRIVELSE - HATHA YOGA
Måske har du ikke så meget energi, når du møder ind på yogamåtten. Men det vil komme. Efter en blid opvarmning, og inden en afsluttende afspænding vil du opleve et kærligt energi boost som vækker kroppen.

Vi træner nærvær, og opbygger den indre ro med øvelser, der vil styrke dig og afspænde dig såvel fysisk som mentalt. tempoet er roligt, nærværende, bevidst.

Aia sammensætter et program med små styrkende yoga-flows som giver varmen, tilsat forløsende twist og andre Hatha øvelser som øger din fleksibilitet. Du vil desuden træne åndedrættet med klassiske øvelser som Ujjayi / det psykiske åndedræt, bølgeåndedrættet og Nadi Shodan / Vekselåndedrættet.

Alle kan være med. Mænd og kvinder. Nybegyndere og øvede. Dog skal siges er undervisningen vil være venligt udfordrende for ben, ryg og skuldre.
Alt i alt et yogaprogram som lige løsner dig op og bringer skulderne ned, hvis ugen har været hektisk.

SPØRGSMÅL?
Er du i tvivl om  Hatha Yoga er det rette hold for dig?
Kontakt underviser Aia Egelund og hør mere. Telefon: 27 59 66 53.
 
TILMELDING/BETALING 
Når vi har modtaget din tilmelding modtager du efterfølgende en mail med info om betaling. Benyt kontaktformular nederst.

AFBUD?
Senest 10 dage før. Ved afbud herefter returneres din indbetaling modregnet et administrativt gebyr på 250 kr.  
Din indbetaling returneres ikke, hvis du stopper på holdet efter at det er gået i gang. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at give din plads videre til en anden.
 
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
 
:
CAPTCHA Image
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53