HOLDPLAN / EFTERÅR: AIA ANANDA YOGA med Aia Egelund

EFTERÅR: AIA ANANDA YOGA med Aia Egelund

TIRSDAG KL. 19-20.30 - (29/8-19/12 2017)

UNDERVISER: Aia Egelund Rønnow
NIVEAU: DETTE HOLD ER FOR BEGYNDERE OG LET ØVEDE
STED: Egelund Yoga, Vidkærvej 18, Nørre Vissing – 8660 Skanderborg.
Der er 12 pladser på holdet. Egelund Yoga har alt nødvendigt yogaudstyr.
PRIS: 1650 kr.
OBS: Vi anbefaler IKKE dette hold til elever med alvorlige bækken- ryg- eller knæ-problemer. Der er mange siddende/knælende stillinger på dette hold
 
BESKRIVELSE
Velkommen til et yoga forløb med den styrkende, opløftende og kraftfulde Aia ananda yoga, udviklet af Aia Egelund Rønnow.

Aia ananda yoga er meget mere fysisk styrkende end vores hold i Meditativ Yoga og den er mere spirituel end vores hold i Hatha Yoga.
 
Yogaøvelserne veksler mellem Hatha Yogaens kendte stillinger og Kundalini Yogaens noget anderledes, men utroligt virkningsfulde øvelser i højt tempo med mange gentagelser. Du kan ske at opleve et massivt energi-boost som er forfriskende og forløsende og vanedannende. Altimens du styrker krop og sind.

De fleste øvelser foregår siddende i skrædderstilling, men der er også liggende og stående øvelser. Derudover arbejder vi med energi-givende åndedrætsøvelser. Det hele afsluttes med en afspænding.

 
BONUSINFO
Ananda (sanskrit) betyder lykke, glæde, salighed. Aia ananda yoga er udviklet af din underviser Aia Egelund Rønnow, grundlæggeren af Egelund Yoga – Yoga med hjerte.
Med mere end 3000 yogaklasser bag sig, trækker hun på sin årelange erfaring og viden om de mest effektfulde yogaøvelser, til dig som ønsker en genvej til mindre stress, mere energi.

OBS: Pga. de mange siddende rytmiske rygøvelser anbefales dette hold IKKE til dig, der har alvorlige ryg- eller knæ-problemer. Kontakt os altid, hvis du er i tvivl om dette yogahold er noget for dig. (Skriv til Egelund Yoga).

TILMELDING/BETALING
Benyt kontaktformularen herunder. Når vi har modtaget din tilmelding modtager du hurtigst muligt derpå en mail med info om betaling.

AFBUD
Senest 10 dage før. Ved afbud herefter returneres din indbetaling modregnet et administrativt gebyr på 250 kr.
Din indbetaling returneres ikke, hvis du stopper på holdet efter at det er gået i gang. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at give din plads videre til en anden.
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
:
CAPTCHA Image
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53