HOLDPLAN / FORÅR: BLID YOGA med Aia
 
PRAKTISER EGENOMSORG
Som ved al anden yogaundervisning gælder det også hos os, at al deltagelse er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Vi praktiserer egenomsorg. Derfor: Lyt til kroppen, observer... respekter... og endeligt...accepter kroppens grænser og behov for pauser!!

OBS: Egelund Yoga fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

FORÅR: BLID YOGA med Aia

 
TID: Torsdage 17-18.30  (12. april - 28. juni. Pris1150 kr)   Alle pladser er taget
NB Ingen yoga Kr. Himmelfartsdag
UNDERVISER: Aia Egelund Rønnow

NIVEAU: begyndere / let øvet / øvede
OBS: Egelund Yoga har alt nødvendigt yogaudstyr..
MEBRING: Intet. Vi har alt nødvendigt yogaudstyr.

TILMELDING: Benyt vores kontaktformular nederst på siden
 

MØD DIN UNDERVISER AIA EGELUND
"Jeg glæder mig til at vise dig, hvordan du kan afslutte din torsdag med blid, genopbyggende, afstressende og enkel yoga. Det er min mission og passion at vise dig en vej til mindre stress, mere energi via yogaen.
Velkommen til".

HOLDBESKRIVELSE - BLID YOGA
Måske har du skader eller er ramt af stress o. lign? Vi går i dybden med de klassiske problemområder: lænd, nakke og skuldre. Og du lærer at trække vejret effektivt frem for overfladisk. Det er godt, hvis du er ramt af forstoppelse eller hvis du sover dårligt.
Vi træner nærvær, og opbygger den indre ro med øvelser, der vil styrke og afspænde dig såvel fysisk som mentalt. Tempoet er roligt, nærværende, bevidst.
 
Du inviteres til at praktisere egenomsorg imens du med blide dynamiske øvelser løsner op i krop og sind. Indimellem tager vi også nogle længere stræk for at afspænde dybt. Undervisningen foregår på bløde måtter. Vi benytter siddende, liggende og stående fysiske yogastillinger, samt åndedræts-teknikker og afspænding.

Alle kan være med. Mænd og kvinder. Nybegyndere og øvede. 

SPØRGSMÅL?
Er du i tvivl om  Blid Yoga er det rette hold for dig?
Kontakt underviser Aia Egelund og hør mere. Telefon: 27 59 66 53.
 
 
TILMELDING/BETALING 
Når vi har modtaget din tilmelding modtager du efterfølgende en mail med info om betaling. Hvis der er plads. Hvis holdet er fyldt op, kommer du på ventelisten. Benyt kontaktformular nederst.

AFBUD?
Senest 10 dage før. Ved afbud herefter returneres din indbetaling modregnet et administrativt gebyr på 250 kr.  
Din indbetaling returneres ikke, hvis du stopper på holdet efter at det er gået i gang. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at give din plads videre til en anden.
 
 
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga
Vidkærvej 18, Nørre Vissing
8660 Skanderborg
Danmark
Telefon: 27 59 66 53
Cvr: 36 27 76 61
 
Copyrigt © 2011 All Rights Reserved Egelund Yoga | CVR: 36 27 76 61 | Vidkærvej 18, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg - Danmark | Tlf.: 27 59 66 53